Bedrijfsadviseur in Utrecht - Houten

Om als ondernemer succesvol te zijn moet je risico’s aan zien komen en tijdig ingrijpen wanneer dat nodig is. Een onverwacht snelle groei van de onderneming is een reëel risico die je niet mag onderschatten. Soms moet je even pas op de plaats maken en analyseren of het fundament van je bedrijf sterk genoeg is om die groei te doorstaan. Wanneer je wilt gaan fuseren bijvoorbeeld, of in situaties waarbij je snel nieuw personeel wilt aantrekken heb je behoefte aan een bedrijfsadviseur in Utrecht - Houten die actief met je meedenkt. Bij OAMKB is er een landelijk team van financieel professionals actief die hun klanten voorzien van praktische adviezen en doeltreffende maatregelen zullen nemen. Marco de Jong is de lokale bedrijfsadviseur in Utrecht - Houten die samen met jou zorgt dat het bedrijf een gezonde toekomst tegemoet kan zien.

Een lokale bedrijfsadviseur in Utrecht - Houten in combinatie met een uitstekende online dienstverlening, Marco de Jong maakt het waar. Neem direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Breng jouw onderneming op de kaart

Het lijkt heel positief, een enorme groei van jouw MKB onderneming, en dan loop je tegen de muur. Je ontdekt dat de standaard bedrijfsprocessen niet voorbereid zijn op deze groei waardoor je in de problemen komt. Wanneer je op tijd start met het inrichten van een schaalbare organisatie kun je die groei vol vertrouwen tegemoet zien. Samen met de persoonlijke bedrijfsadviseur in Utrecht - Houten kun je verder kijken dan de cijfers in de boekhouding, en rekening houden met:

Jouw persoonlijke bedrijfsadviseur in Utrecht - Houten kijkt verder dan de boekhouding, en staat altijd voor je klaar tegen scherpe en transparante tarieven.

Bedrijfsadviseur in Utrecht - Houten

Er zijn veel ondernemers actief in deze regio, toch is jouw onderneming uniek. Een zelfstandige boer met een eigen groentewinkel werkt op een andere wijze dan een groot landbouwbedrijf die levert aan grote supermarktketens. Marco de Jong ziet de kracht van de individuele onderneming en levert als financieel professional maatwerk oplossingen. Een overzichtelijke boekhouding vormt hierbij de basis, met een schaalbaar model voor de toekomst. Op basis van de harde cijfers en feiten kan jouw bedrijfsadviseur in Utrecht - Houten vervolgens praktijkgericht advies uitbrengen binnen alle facetten van de bedrijfsvoering. Naast fiscaliteiten kun je ook bij Marco de Jong terecht voor antwoord op juridische vraagstukken. Wanneer de casus heel specifiek is kan er snel een HBO jurist uit het OAMKB netwerk worden ingeschakeld. Met een bedrijfsleven dat steeds sneller moeten reageren op nieuwe impulsen in de markt heb je behoefte aan een bedrijfsadviseur in Utrecht - Houten die ook buiten kantooruren voor je klaar staat, en een online administratie met 24-7 toegang.

Is jouw onderneming goed voorbereid op de toekomst? Maak vandaag nog een afspraak met Marco de Jong voor een vrijblijvende kennismaking.