OAMKB Utrecht - Houten
Laapersveld 75
1213 VB Hilversum
KvK: 69105847

TEL: 06 - 53 52 79 12
Mail: marco.dejong@oamkb.nl
Administratie, administratiekantoor Online boekhouden, internet boekhouden
 

Wat vinden klanten van ons?

"De combinatie van een online administratie waarin je zelf niet hoeft te boeken en een betrokken adviseur die alles in de gaten houdt en adviseert waar dat nodig is, werkt voor ons bedrijf perfect. Marco is altijd goed bereikbaar en reageert vlot en adequaat op de vragen die we hebben. Je krijgt hier zoveel meer dan bij anderen."

Wouter Vrooland, WP Werkpsycholoog

"Niet meer op zoek via internet voor een boekhouder of financiƫle ondersteuning.... nergens voor nodig. Gewoon Marco de Jong OAMKB in Houten. Hij werk met Yuki, een uitermate klantvriendelijk programma . Hijzelf is een innemend persoon die zich inleeft in je behoefte. Wij zijn in ieder geval uitermate gelukkig met deze keuze. "

Hilde Quaadgras, Elffers Loopbaanadvisering B.V.

"OAMKB Utrecht - Houten met Marco De Jong is persoonlijk, betrouwbaar en goed "

Joost Zijderveld, metjoost

"Zeer betrokken en voortvarende aanpak , waarvoor mijn dank."

Dick sr, Quaadgras

"Een top boekhouder met passie en een geweldig systeem! Helemaal blij! "

K.Nijtmans, Chocolaterie Patisserie Nijtmans

Lees hier meer reviews

Jouw team

Accountants van OAMKB zijn niet alleen beschikbaar via administratiekantoor in Utrecht & Houten. Overal in het land zijn wij te vinden. Zoek je boekhouder of accountant, door onze landelijke dekking kunnen we je overal van dienst zijn. In een makkelijk overzicht is precies te zien waar de accountants in Nederland werken. Ook andere adviseurs zijn hierin terug te vinden. Gezamenlijk kijken we graag naar de mogelijkheden op kantoor of online. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En zie wat een accountant, administrateur of adviseur van OAMKB voor jouw onderneming kan betekenen.