Crowdfunding werkt het beste via OAMKB

Wanneer je werkt aan een baanbrekende start-up, een bedrijf wilt starten in een jonge en onontgonnen industrie, of wanneer jij een zakelijke dienst hebt ontwikkeld die werkelijk uniek is, heb je geen tijd te verliezen. Wanneer je snel geld nodig hebt kan crowdfunding in Utrecht - Houten de oplossing voor jou zijn, dit is een veel snellere wijze van financiering dan bij de bank. Op zich is het concept van investeringen ophalen vanuit de gemeenschap niet nieuw, maar in de huidige vorm biedt het nieuwe mogelijkheden voor ondernemers die moeite hebben hun dromen op traditionele wijze te realiseren. Banken hebben hun eigen functie en eigen manier van werken, wanneer je niet binnen de specifieke kaders van de traditionele leningen valt kan een campagne op basis van crowdfunding in Utrecht - Houten voor jou de beste oplossing zijn. Marco de Jong is een financieel professional van OAMKB die lokaal diensten aanbiedt waaronder fiscaal advies op het gebied van financiering. Je kunt bij dit administratiekantoor jouw plannen vrijblijvend voorleggen, en samen de mogelijkheden voor een verder traject bekijken. Je kiest hierbij zelf welke aspecten van de campagne je graag in eigen hand wilt houden, en welke zaken je liever uitbesteed aan Marco de Jong. Omdat de slagingskans bij crowdfunding in Utrecht - Houten behoorlijk laag ligt, kun je met een steuntje in de rug de kansen aanzienlijk verhogen.

Elke minuut telt, neem vandaag nog contact op voor meer informatie over crowdfunding in Utrecht - Houten en een overzicht van de mogelijkheden.

De top drie aandachtspunten bij een crowdfunding campagne

Bij een campagne is jouw voornaamste doel geld inzamelen bij een aantal investeerders. Het maakt hierbij doorgaans niet uit of het bedrijven of particulieren zijn. Deze drie aandachtspunten zijn wel van belang:

Houd er rekening mee dat crowdfunding in Utrecht - Houten niet voor elk initiatief de beste oplossing is, Marco de Jong staat voor je klaar met eerlijk advies waar je mee verder kunt.

Daarom is crowdfunding in Utrecht - Houten belangrijk

Je hebt vast wel gehoord van de grote crowdfunding diensten zoals Indiegogo, Geldvoorelkaar.nl en uiteraard Kickstarter. Zij maken het mogelijk dat jonge en innovatieve ondernemers net zoveel kans maken als de gevestigde orde. Succesverhalen zijn erg divers, van Virtual Reality headsets tot ambachtelijk gebrouwen bier. De slagingskans ligt laag, daarom is het van belang om goed voorbereid te werk te gaan. OAMKB biedt voor crowdfunding in Utrecht - Houten meerdere pakketten om je op weg te helpen. Bijvoorbeeld ondersteuning tijdens het proces, of het opzetten van een campagne van startschot tot knallende kurken. Hierbij zijn we altijd heel duidelijk in de kosten en voorwaarden.

Laat zien hoe innovatief je bent en begin vandaag nog met crowdfunding in Utrecht - Houten. Marco de Jong van OAMKB staat voor je klaar om jouw project tot een succesvol einde te brengen.