Ons verhaal

Mijn naam is Marco de Jong, ik ben eigenaar van administratiekantoor OAMKB Utrecht - Houten. Met meer dan 25 jaar ervaring heb ik een brede kennis opgebouwd wat betreft accountancy en bedrijfsvoering binnen productie / handelsorganisaties. Naast de benodigde financiële expertise heb ik ook veel ervaring met ISO certificeringen en de Lean Six Sigma methodiek, om zoveel mogelijk kwaliteit en efficiency te bereiken. Verspillingen kosten geld en daar willen we als ondernemer ver vanaf blijven.

Wil je dat deze ervaring ook in jouw onderneming wordt toegepast? Neem dan nu contact op met Marco de Jong!

Administratiekantoor OAMKB Utrecht - Houten

Ik heb de weloverwogen keuze gemaakt om aan te sluiten bij het OAMKB concept en als zelfstandig ondernemer te starten. Ik ken de financiële adviesmarkt en weet hoe andere administratiekantoren “old-school” werken. Er worden vele uren gefactureerd voor het voeren van de administratie terwijl dat tegenwoordig door robot-automatisering prima ingeregeld kan worden. Dit vraagt vooraf wel een goed uitgedachte eenmalige installatie van het systeem, maar daar pluk je vervolgens de komende jaren de vruchten van. Ik geloof dan ook niet in een administratiekantoor dat zich alleen toelegt op handmatige vastlegging van financiële gegevens, maar juist in een onderneming die het verschil maakt in bereikbaarheid en advisering volgens een transparant en eerlijk systeem.

Benieuwd wat Marco voor je kan betekenen? Ga dan het gesprek aan met OAMKB Utrecht - Houten. Je zult er geen spijt van krijgen en het biedt je een frisse, nieuwe kijk op boekhouden.

Hollandse nuchterheid

Met een werkterrein dat voornamelijk in de regio Utrecht ligt hanteer ik de aanpak van mouwen opstropen, aan het werk gaan en zaken professioneel afhandelen. Naast mijn opgeruimde karakter beschik ik tevens over een gezonde portie humor. Door mijn drive om mensen te willen helpen en zaken te verbeteren voorzie ik mijn klanten van gevraagd en ongevraagd advies. Daarbij baseer ik me altijd op feiten, niet op aannames. Als klant van administratiekantoor OAMKB Utrecht – Houten wil ik iedereen het gevoel geven alsof zij de enige klant zijn. Ik zal er naar streven om alle ins en outs van de onderneming tot me te nemen zodat ik het speelveld waarin de klant zich begeeft begrijp en doorzie, en daarmee feitelijk naast de ondernemer sta.

In de huidige digitale tijd moeten we er voor waken dat het oprechte persoonlijk contact verloren gaat, daarom is Marco 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken.

Ondernemen is bruggen bouwen

Administratiekantoor OAMKB Utrecht – Houten is een zelfstandige onderneming en ziet zich dus voor dezelfde uitdagingen gesteld als haar klanten. Dit maakt het dat ik, mede door mijn jarenlange ervaring als operationeel / financieel manager, in kan schatten waar de prioriteiten liggen op dat moment voor de ondernemer, en kan als klankbord dienen zodat er samen naar de best mogelijke oplossing gezocht kan worden. Voor iedere uitdaging is er immers een passende oplossing.

Advisering 2.0

Ik geloof er niet in om voor iedere minuut van de dag een factuur te sturen naar de klant. Als je met een vraag zit waarover je even kort wilt sparren schroom dan niet om contact met me op te nemen, op het tijdstip en de manier die jij prettig vindt. Dit geeft jou weer rust in je hoofd omdat je weet dat er even iemand met je meedenkt. Omdat wij dit als vast onderdeel van onze dienstverlening zien ontvang je hiervan ook nooit een factuur. Wij kennen het principe van ieder uurtje een factuurtje niet, maar staan bij OAMKB voor advisering 2.0. Helemaal klaar voor de toekomst dus!

Omdat de administratie zich in een optimaal beveiligde Cloud omgeving bevindt hebben we beide toegang tot deze informatie. Zo behalen we de maximale efficiency uit het proces.

Heb ik je interesse weten op te wekken? Neem dan direct contact op met OAMKB Utrecht – Houten voor een persoonlijk kennismakingsgesprek waarbij we samen kunnen onderzoeken of er een match is tussen ons beiden. Want een basis voor een succesvolle persoonlijke samenwerking kan er alleen zijn als er ook een klik is op het menselijke vlak.